Welkom op de website van HomafraS b.v.b.a.

Metaalbewerking op maat, compleet, van minimalistische stukken tot en met grote en zware staalbouwprojecten. HomafraS b.v.b.a. staat bekend om opdrachten met een hoge technische moeilijkheidsgraad en het oplossingsgericht meedenken om ten allen tijden het einddoel te bereiken.

Hiertoe beschikken wij over een zeer uitgebreid machinepark. Er kan aan de meest uiteenlopende vragen voldaan worden. Dankzij de bedrijfsstructuur, een familiale KMO, kan er zeer flexibel en kort op de bal gespeeld worden.

Reeds meer dan 30 jaar actief in diverse sectoren zoals beton- en waterwerken, grindwinning en baggerindustrie. Hierdoor heeft het verwerken van slijtstalen voor ons geen geheimen meer. Renovatie van bestaande installaties alsook nieuwbouw van de meest uitgebreide productie systemen, specifieke machinebouw en constructiewerken schrikken niet af.

De hoogwaardige kwaliteit der grondstoffen en afwerkingsgraad van onze eindproducten, wordt door velen als een zeer sterk pluspunt ervaren en gewaardeerd. Onze werknemers worden dan ook ieder in hun vakgebied optimaal ingezet. Bovendien is Homafras B.V.B.A. een gecertificeerd constructiebedrijf volgens de norm EN 1090 EXC 1 tot en met 4.

Indien U na het lezen van dit alles Uzelf wenst te overtuigen, neem dan de proef op de som. Eén telefoontje, fax of mail, wanneer dan ook, volstaat om ons degelijk vakmanschap en grondige kennis van zaken in te schakelen.

HomafraS - MPC Service
HomafraS - MPC Service